ECOfin 2.0

5 redenen die ECOfin 2.0 tot een toppleister maken

Knauf verbetert zijn gipspleister voor binnenwanden en-plafonds. Kies nù voor een feilloos eindresultaat!

Gladder, lichter, stabieler en nog soepelder. Knauf ECOfin 2.0 met zijn sterke identiteit is ondertussen een realiteit geworden! Over deze gipspleister voor binnenwanden en –plafonds zal iedereen het snel eens zijn.

ONBERISPELIJKE AFWERKING

Met het vernieuwde gipspleister Knauf ECOfin 2.0 kunnen stukadoors écht het verschil maken. De verbeterde formulering op basis van een specifieke samenstelling biedt nu nog sterkere argumenten: een uitzonderlijke hechting, een onberispelijke afwerking en een witte uitstraling.

LICHTE VERWERKINGECOFIN 2.0

Bovenop het feilloos resultaat zonder het minste schoonheidsfoutje, laat het gipspleister zich soepel verwerken. De consistentie is gelijkmatig, het aanbrengen is lichter, de afbindtijden zijn stabiel en het eindresultaat is echt gladder. Dankzij de fijne gipskorrel en romige samenstelling van ECOfin 2.0 kunnen stukadoors alle verwachtingen inlossen in de laatste fase van elk bouwproject.

Ecofin 2.0 Credits : Plafonneerwerken Dirkx E & G

 

STABIELE AFBINDTIJD

Zowel handmatig of machinaal aangebracht mag je van ECOfin 2.0 een perfecte hechting en een stabiele afbindtijd verwachten. Het pleister zal elke ondergrond, effen of niet, op een gelijkmatige wijze bedekken. Je kan alle daaropvolgende werfases op een vlotte manier verderzetten.

 

Ecofin 2.0

CERTIFICAAT VOOR EEN GEZONDE OMGEVING

ECOfin 2.0 beschikt over het benijdenswaardige IBR-label afgeleverd, door het Institut für Baubiologie in Rosenheim. Het beste bewijs dat het gisppleister totaal ongevaarlijk is voor mens en milieu.

LOKAAL EN DUURZAAM PRODUCT

Knauf heeft de ambitie om steeds duurzame producten te ontwikkelen waarvan het milieu impact in elke levensfase zo gering mogelijk wordt gehouden. ECOfin 2.0 is daarvan het beste bewijs want het product is in lijn met de voorschriften van het ‘ECOgypsum Inside’-concept opgesteld door de fabrikant.

 

Inderdaad de productiesite in Engis, bij Luik, ligt op enkele honderden meters van de leverancier van het basismateriaal, aan de overkant van de Maas, waardoor de grondstoffen per mechanische loopband over de Maas kunnen worden aangevoerd, zonder vrachtvervoer.
De productie zelf gebeurt in energie-efficiënte ovens op een relatief lage temperatuur, zonder enig gebruik van water. Tot slot reduceert Knauf de CO2-emissie nog verder door gebruik te maken van een geïntegreerd bevoorradingsysteem op lokaal niveau én een lokale afzetmarkt.

Een duurzame aanpak die zich ook vertaalt in het boottransport van afgewerkte producten naar diverse distributieplatformen.

DE VOORDELEN VAN ECOFIN 2.0:

  • Feilloos resultaat
  • Optimale opbrengst
  • Duurzame pleister
  • Regelmatige consistentie
  • Lichte verwerking
  • Groot standvermogen
  • Stabiele afbindtijd
  • Ultrawitte uitstraling

 

U heeft een stukadoorbedrijf? Test het uit!