News

5 redenen die ECOfin 2.0 tot een toppleister maken

Knauf verbetert zijn gipspleister voor binnenwanden en-plafonds. Kies nù voor een feillos eindresultaat!

Gladder, lichter, stabieler en nog soepelder. Knauf ECOfin 2.0 met zijn sterke identiteit is ondertussen een realiteit geworden! Over deze gipspleister voor binnenwanden en –plafonds zal iedereen het snel eens zijn.

Meer info

ECOgypsum Inside

Download de nieuwe ECOgypsum Inside-brochure

ECOgypsum_fleur.jpg

Knauf wordt bij stukadoors erg gewaardeerd om zijn consistente kwaliteit, dat is een van onze grootste troeven. Maar Knauf is ook al van in het begin bezig met een duurzame productie. Sedert enkele jaren dragen alle gipspleisters van Knauf het ‘ECOgypsum Inside’ label op de verpakking. Daarmee geeft Knauf aan op een duurzame manier te produceren. Vanaf de fabricage en doorheen de levenscyclus van onze gipspleisters maakt Knauf resolute keuzes om de impact of het milieu te reduceren en de grondstoffenvoorraad te vrijwaren voor toekomstige generaties. Ontdek het ECOgypsum Inside-concept, gebaseerd op zes fundamenten, via deze gloednieuwe brochure!

Download de brochure

Ontdek en download onze praktische gidsen!

gids.png Download De gids van profielen en toebehoren voor pleisters

Download De gidspleisters                2019-01-16 14_44_59-Gipswijzer - Guide platres_COM-GUIDE_11-2018_NL.pdf - Adobe Acrobat Pro DC.png

 


AquaStuc® / Gipspleister voor natte ruimtes

Knauf AquaStuc® gipspleister is een éénlagig basis- en afwerkpleister in één

Meer weten


Knauf Connects You is een driemaandelijkse krant, een blog met telkens een aantal leuke wedstrijden. Lees er elke maand thematische artikels over onze gipspleisters.

Ontdek onze artikels over de bouwuitdagingen, de technische eisen en normen, duurzaamheid en esthetiek.

KNAUF CONNECTS YOU is op maat van uw job! Een mix tussen tijdschrift en online newsletter.

Meer weten

 

 

Dit keurmerk werd in het leven geroepen door het Institut für Baubiologie Rosenheim GmbH om de consument een duidelijk beeld te geven van de kwaliteit van een materiaal op het gebied van de VOS-uitstoot en de aanwezigheid van kiemdodende middelen, zware metalen en radioactiviteit.

Meer weten